WOW iti vine sa crezi cum a zburat anul asta? 2018 este oficial pe terminate. Si sincer, abia astept sa intorc pagina si sa incep un an nou, pe care sa-l presar cu vise si zambete.  Pentru mine, 2018, nu a fost cel mai stralucit an, mai degraba a fost un an haotic, cu suisuri si coborasuri. Insa, pentru ca ne place sa vedem partea plina a paharului si vrem sa alungam lucrurile negative din viata noastra, vreau sa amintesc o parte din lucrurile si momentele pentru care sunt cu adevarat recunoscatoare.

2018 a adus oportunitati noi pentru mishuella.ro, prin care am cunoscut multi oameni noi si faini. In ianuarie 2018 mi-am schimbat job-ul si am ajuns sa cunosc un colectiv de oameni talentati si motivati, de la care am invatat o multime de lucruri si cu care am realizat multe proiecte diversificate si interesante. Tot in 2018 am reusit sa ne finalizam casa si sa ne mutam in ea. Sunt super happy ca a iesit ce mi-am dorit si am avut familia alaturi in toata aceasta nebunie numita ‘casa’. Daca mai e un lucru de mentionat pentru 2018 ar fi prietenii, sunt norocoasa sa ii am mereu alaturi si in numar mare.

Si oricat de mult ai realiza in viata sau intr-un an, nimic nu se compara cu sentimentul acela pe care il ai cand il imparti cu familia si cu prietenii.

Saptamana trecuta pe cand mutam ultimele cutii de la apartament am dat peste lista mea de rezolutii din 2016 si citind-o am realizat cu stupoare ca tot ce trecusem pe ea se indeplinise. Un sentiment tare ciudat. In anii trecuti mereu imi asezam visele si telurile pe hartie, in speranta ca noul an mi le va indeplini si, sincer, vorbind, nu mi-am imaginat niciodata ca se indeplinesc cu adevarat. Anul acesta mi-am propus sa imi reiau vechiile obiceiuri si sa imi pun visele si sperantele aici pe blog.

Si primul lucru pe care mi-l doresc de la 2019 este sa merg in luna ianuarie la Viena cu Alina Ceusan la evenimentul Glow by dm drogerie markt. In acest sens am pregatit un look glossy pink folosind 3 produse Trend It Up de la dm. Easy-peasy!

Machiajele glossy sunt foarte in trend anul acesta si cu siguranta vor fi si in 2019. Si cel mai cool e ca sunt mai usor de realizat decat crezi. Ce am folosit si cum? Pentru look-ul meu am folosit un lip-gloss mat ca baza pleoape, in loc de fard, Trend It Up Ultra Matte Lipcream 038, pentru a aduce o tusa glossy ochilor am folosit peste Trend It Up Liquid Chrome Lipcream 020 si am incheiat evidentind genele cu Trend It Up Eyeppearance Mascara Volume & Definition. Simplu si de efect, nu?

Prin acest articol, particip la campania de recrutare GLOW by dm drogerie market @AlinaCeusan.

Restul dorintelor le veti descoperi in articolele ce urmeaza si pentru ca sharing is caring v-am pregatit pe instagram (aici) un giveaway cu 5 produse Trend It Up, tot ce trebuie sa faceti e sa imi spuneti care e produsul de makeup fara de care nu puteti trai.

Sa aveti un an nou cat mai bun si nu uitati sa faceti rai din tot ce va-nconjoara!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *