stylishcircle.roSambata trecuta am ajuns la Timisoara la invitatia Adrianei si a echipei sale pentru lansarea oficiala a platformei digitale StylishCircle.ro. Punctul de intalnire a fost Alt Club din Piata Libertatii unde am cunoscut intreaga echipa si pe celelalte blogger-ite invitate. Am comandat un fresh de portocale si m-am intins la povesti interminabile (asa ca-ntre fete) pierzand notiunea timpului – se intampla mereu cand faci ceva ce iti place. 

 
Inainte de a merge mai departe trebuie sa stii ca Stylish Circle nu este doar un portal de stil personal ci o platforma complexa plina de inspiratii si sugestii care se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos. Poti adauga look-uri, poti face colaje/board-uri cu articolele tale preferate si poti sa achizitionezi tot ce iti face cu ochiul cu doar un click. Iar pe langa toate astea utilizatorii sunt rasplatiti cu bonusuri si premii. Share-uiesti ce iti place si esti rasplatit, iar apoi cu punctele cumulate poti sa cumperi tot ce iti doresti. Ce mai, visul oricarei fashioniste. 
 
Revenind la ce s-a intamplat sambata. Dupa introducerea facuta de Ioana in tot ceea ce inseamna stylishcircle.ro si prezentarea colectiei de costume barbatesti a celor de la Tudor Personal Tailor, ne-am indreptat spre Smartfit2, Health & Fitness Studio unde ne-am relaxat in voie – o parte din noi cu o ora de fitness, iar cealalta parte in jacuzzi. Seara am incheiat-o cu o petrcere marca StylishCircle.ro cu multe pahare de vin, tort si delicatese de la Senneville. Ziua de duminica a adus cu ea cafea pura arabica, robusta, de pe diferite plantatii si din diferite zone ale lumii. Cafeneaua Aethernativ si Sun Coffee Roastery m-au facut sa vad intr-o alta lumina cafeaua si sa o apreciez la adevarata sa valoare, fapt pentru care voi impartasi cu tine un secret – alege mereu o cafea scurta si un pahar mare cu apa langa si vei observa diferenta. Toodles!
IMG_20161005_175846s
“Most things look better when you put them in a circle.”


IMG_20161009_163239sDSC_8630sIMG_20161011_173527-tileIMG_20161008_214334sDSC_7841p-tileIMG_20161008_191345-tileBAD_3953p-tile

Multumesc Stylish Circle pentru invitatie si multumesc totodata Senneville, Cupio, SmartFit Studio, Optica Eugen, Bijuteria Noblesse, Beauty Box, Leonidas, Tudor Personal Tailor, Red Motors, Aethernative, Alt Club, Floraria Pheonies and Hydragenas ca ne-ati fost alaturi. #stylishcircle  #stylishblogger

T i m i s o a r a  @  2 0 1 6

0 thoughts on “StylishCircle.ro”

  1. Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

    Thanks!
    Hailey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *