Odata cu venirea toamnei, ziua scade iar rutina din timpul saptamanii se accentueaza din ce in ce mai tare. Timpul impartindu-se mai mult intre job si serile racoroase petrecute in fata televizorului la o cana cu ceai fierbinte. In weekend e alta poveste. Desi nu sunt o persoana matinala am noroc cu Bogdan, care se trezeste mereu odata cu soarele si care reuseste, de fiecare data, sa ma mobilizeze si pe mine. Astfel reusim sa profitam la maxim de putinul timp liber.

Pentru ca duminica de 1 octombrie a fost una superba am decis sa mutam micul dejun in aer liber. Ne-a luat undeva la 2 minute sa impachetam tot ce aveam pe masa intr-un cos – inclusiv vesela, sa luam doua paturi pufoase si sa pornim spre Parcul Dendrologic de la Simeria.

Parcul Dendrologic numit si Arboretumul Simeria este o arie protejata ce se intinde pe 70 de hectare si e unul dintre locurile mele preferate. E ca o gradina secreta ce asteapta sa fie descoperita.¬†Accesul se face in baza unui bilet modest de 4lei. Mare i-a fost mirarea domnului de la poarta cand ne-a vazut asa dis de dimineata cu un cos in mana – “Aveti mancare acolo?”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *