Imi place sa imi petrec sarbatorile de iarna alaturi de familie si de prietenii dragi, cum probabil prefera majoritatea lumii. Stiu ca am mai spus asta si in anii trecuti… dar lucrurile au ramas neschimbate. Seara de ajun e dedicata prietenilor nostri – e deja traditie in adevaratul sens al cuvantului. Lumea se aduna cu dor si voie buna, incet, incet, pana cand in casa nu se mai distinge decat sunetul rasetelor si clinchetul paharelor. Seara de ajun trece pe nesimtite, iar ziua de 25 incepe cu multa nerabdare in drum spre munte, unde familia ne asteapta sa deschidem cadourile.

            Daca lasam deoparte cadourile, mancarea si nebunia ce vine cu pregatirea lor, sarbatorile de iarna sunt pentru suflet, sunt pentru recunostinta, iertare si apreciere. Cu totii am avut parte de un an plin cu bune si rele, cu totii am trecut prin ‘n’ intamplari, dar am ajuns aici si trebuie sa privim inapoi cu iertare si recunostinta si sa mergem inainte cu inima deschisa. Sarbatori fericite in continuare si un an nou cat mai bun!

Don’t count the days till it is over, just make the days count!

THE LOOK:
Port un look christmassy compus dintr-o fusta de stofa cu imprimeu tartan, un pulover pe gat de la Zara, dresuri rosii de pe sosetaria.ro, pantofi cu print leopard de la Mango, o geanta bej din piele intoarsa tot de la Mango si haina mea preferata din imitatie de blana de la Zara

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *