Hello! Astazi vreau sa va povestesc aici, pe blog, despre un eveniment drag mie, pe care l-am descoperit in urma cu 6 ani si de care m-am indragostit nebuneste. De atunci, an de an am facut tot posibilul sa fiu prezenta acolo – front row – sa iau pulsul atat tendintelor romanesti, cat si celor internationale.

Daca nu stiti deja, Feeric Fashion Week a debutat acum 11 ani in Piata Mica din Sibiu doar cu 10 modele si un om ambitios. Iar cu timpul a reusit sa se remarce prin locatii inedite si nonconformiste, punand Romania pe harta celor mai importante evenimente de moda din lume, atragand astfel, an de an, mii de iubitori de moda, designeri, fotografi si bloggeri. Astazi, Feeric Fashion Week e pe buzele tuturor ca unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de moda din Romania.

In plus, anul acesta V for Vintage, cel mai important targ de de design contemporan si cultura vintage din Bucuresti, se alatura echipei Feeric intr-un proiect dedicat dezvoltarii sustenabile a industriei designului vestimentar romanesc.

Si pentru ca cea de-a 11-a editie FFW se aproprie cu pasi repezi si stiu ca va doriti tare, tare sa fiti acolo, va las mai jos link-urile pentru acreditare si sper sa ne vedem in numar cat mai mare 🙂 xoxo

Cateva imagini din editia trecuta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *