Hey, hey!

Azi vreau sa vorbim un pic despre ingrijirea parului si mai precis despre cum putem sa il protejam impotriva mediului poluant in care traim (aici ma refer la praf, gazele de esapament s.a). Din pacate, poluarea este o realitate a zilelor noastre in majoritatea orașelor. Mai mult, poluarea din anumite zone urbane depaseste de doua ori nivelul considerat a fi sigur. Poluantii si razele ultraviolete ataca atat parul cat si scalpul, lasandul uscat, iar parul vizibil subtiat si predispus la deteriorare.

Noua gama inovatoare si reparatoare, Gliss Purify & Protect de la expertii Schwarzkopf, este realizata cu o formula ultra-usoara pe baza de extract de seminte de Moringa si serum cu keratina care ajuta la crearea unui strat de protectie impotriva prafului din aerul poluat.

# semintele de Moringa asigura proprietatile antioxidante necesare care protejeaza parul impotriva prafului din aerul poluat (stiati ca planta Moringa are proprietati befefice pentru sanatate? Iar frunzele acesteia se pot folosi sub forma de infuzie, avand ca beneficii stimularea sistemului imunitar? )

# serumul cu keratina repara parul deteriorat si intareste fibra capilara, prevenind deteriorarea.

# fara siliconi si coloranti artificiali in formula sa, samponul și balsamul Gliss Purify & Protect asigura protectia necesara parului impotriva unor poluanti prezenti in atmosfera.

Eu folosesc de mai bine de o luna atat samponul, cat si balsamul Gliss Purify & Protect si pot sa spun ca sunt multumita de rezultate. In plus, mai mult din curiozitate, am testat produsele atat impreuna, cat si combinate cu alte game – in ideea in care voi fi nevoita sa renunt la unul din ele. Iar concluzia e ca nu pot trai fara balsamul Gliss Protect & Repair, care cu siguranta va ramane printre preferatele mele – oferind stralucire parului meu, facandu-l matasos la atingere si usor de pieptanat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *